Skip to main content

Natuurlijke ondersteuning door kruiden & zuren

Als rundveehouder van nu heeft u te maken met nieuwe uitdagingen rondom gezondheid, milieu en prestatievermogens. Door de strengere wetgeving en hoge gestelde kwaliteitseisen is het voor u als veehouder van het grootste belang om gezonde en natuurlijke producten te leveren. Producten die óók economisch rendabel zijn.

De werking van Agri Phyto

Agri Phyto is samengesteld om al het goede van de natuur te gebruiken, ter ondersteuning van het basisrantsoen. De speciale mix van kruiden bevat, naast vitaminen en mineralen, ook veel secundaire metabolieten zoals flavonoiden, saponinen en tannine. Dit zijn bestanddelen die direct betrokken zijn bij het bevorderen van de gezondheid.

De kruidenmengsels zijn zo samengesteld dat ze zich specifiek op een bepaald gezondheidsprobleem kunnen richten, waaronder uierontsteking, slecht droogzetten en luchtwegproblemen.

Zuiverende werking

De kruiden, organische zuren en etherische oliën in Agri Phyto bevatten medicinale eigenschappen waardoor ze werken tegen pathogene bacteriën. Hiermee bevorderen ze de natuurlijke afweer en hebben ze een zuiverende werking. Ook stimuleert Agri Phyto de vruchtbaarheid en werkt het verlagend op het celgetal. Het resultaat: hogere weerstand!

Smakelijkheid van Agri Phyto

Agri Phyto is een volledig natuurlijk product dat het voer lekkerder maakt. Hierdoor wordt er meer ruwvoer door het dier opgenomen. De organische zuren stimuleren de spijsvertering en de doorbloeding. Het resultaat: betere
gezondheid!

Meer weten?

Agri Phyto mag gebruikt worden in de biologische veehouderij. Meer ontdekken over alle eigenschappen en voordelen? Vraag onze adviseurs voor meer informatie.