Skip to main content


AgriNutrition is op zoek naar een Commercieel adviseur Melkveehouderij

AgriNutrition BV is al jaren de vertrouwde partner voor advies en levering van natuurlijke voedingssupplementen aan de veehouderij. Door samen te werken met wereldwijd toonaangevende producenten, hebben wij toegang tot innovatieve producten en hun know-how.
Begin 2021 is AgriNutrition BV aangesloten bij het Deense Vilofoss, het toonaangevende premix- en voedingsbedrijf van het Deense DLG. Met deze stap hebben wij onze slagkracht versterkt en hebben we toegang tot een netwerk van productiefaciliteiten en kennis.

Vilofoss_adviseur_boer_klein

AgriNutrition is op zoek naar een Commercieel adviseur Melkveehouderij. Wat ga je doen?

Je levert een actieve bijdrage aan de optimalisatie van het rendement van melkveehouders in jouw regio met technisch- en praktisch advies. Met jouw kennis van onze producten spring je in op de signalen die je op de melkveehouderij constateert en zorgt zo dat je het maximale uit de samenwerking haalt.

Je bent zeer proactief, commercieel ingesteld en ziet kansen waar anderen afhaken. AgriNutrition heeft een team van adviseurs over heel Nederland, jij voelt je prettig in de vrije rol die je hebt en snapt dat jouw bijdragen van groot belang is voor het succes van AgriNutrition.

Wat mogen wij van jou verwachten?

HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring. Je bent commercieel gedreven en hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan. Je bent nu toe aan een tweede stap in je carrière.

Je weet waarover je spreekt, bent gepassioneerd door de sector, de wereld van de melkveehouderij kent geen geheimen voor jou.

Je bent empathisch sterk, oplossingsgericht denken en handelen is een vanzelfsprekendheid. Waar andere twijfelen neem jij verantwoordelijkheid. Je kunt goed omgaan met de vrijheid die deze functie met zich meedraagt. Je sterke sociale vaardigheden maken je een fijne speler in een klein en hecht team.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht bij een bedrijf met een ambitieuze, motiverende en open sfeer. Onderdeel zijn van een grote internationale organisatie brengt een hoop kennis en ervaring met zich mee, dit alles staat jou ter beschikking.

Onze ambities uiten zich in stevige maar realistische doelstellingen. Daar staat tegenover dat goede arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend zijn. Zo zijn mobiel, auto, laptop, bonussysteem en interne opleidingen vanzelfsprekend onderdeel van ons aanbod.

Spreekt bovenstaand jou aan, dan hoor ik graag van je.

Bel of mail, Marc van den Maagdenberg, AgriNutrition / Vilofoss Netherlands BV
06 – 48 92 41 87 of marc@vilofoss.nl