Skip to main content

AgriNutrition

AgriNutrition levert rechtstreeks voedingssupplementen aan veehouders. Door samen te werken met wereldwijd toonaangevende producenten, hebben wij toegang tot innovatieve producten en hun know-how. Onze efficiënte organisatie en de kennis van de lokale markt, zorgen voor een klantvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd aanbod.

De vitale ingrediënten van AgriNutrition

AgriNutrition bestaat zo’n twaalf jaar en is een compact bedrijf. Juist daarin schuilt onze kracht: laagdrempelig, korte lijnen en een schat aan specialistische kennis. Deze ingrediënten hebben ons gebracht tot een stevige positie in de markt voor aanvullende diervoeding.

Veehouder en Dier verdienen meer!

AgriNutrition kijkt verder dan vandaag. Met ‘Veehouder en Dier verdienen meer!’ bouwen wij aan langdurige relaties met al onze klanten. We investeren in onderzoek naar nieuwe producten en toepassingen. De resultaten vertalen wij naar informatie en producten waar u daadwerkelijk wat aan heeft: unieke en effectieve supplementen waardoor uw vee energiek sterk blijft en beter presteert. Uiteraard voor scherpe prijzen, immers u verdient ook meer.

AgriNutrition sluit zich aan bij Vilofoss

Sinds begin 2021 is AgriNutrition aangesloten bij het Deense Vilofoss. Vilofoss is een van de grootste spelers in de Europese premix- en voedingsmarkt voor veehouderij. Vilofoss heeft 17 productielocaties in 8 Europese landen en produceert het meer dan 400.000 ton vitaminen en mineralen per jaar. Meer informatie over ViloFoss


Lage drempels, korte lijnen 

We zijn méér dan alleen een leverancier. We denken mee met onze klanten en werken graag aan een hechte relatie. AgriNutrition is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Binnen ons bedrijf is iedereen op de hoogte van lopende zaken. Zo kunnen we u altijd snel verder helpen! 


Afspraak is afspraak 

U vraagt, wij leveren. Op de juiste plaats en tijd! Wij bieden altijd een oplossing: vanuit ons uitgebreide fabrikantennetwerk of van onze eigen voorraad.


Kwaliteit

Voor al onze producten geldt een spijkerharde kwaliteitsgarantie. We stellen zeer strenge eisen aan onszelf en aan onze fabrikanten. Onze producten zijn GMP+ FSA geborgd, Securefeed geborgd en GMO controlled: geschikt voor de productie van VLOG gecertificeerde levensmiddelen.


Flexibel bestellen 

Van enkele zakken tot een paar ton: AgriNutrition biedt u grote flexibiliteit als het gaat om afnamehoeveelheden.


Investeren in de toekomst 

We volgen nieuwe ontwikkelingen in de diervoedersector op de voet. Met onze kennis en ervaring kunnen we daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. Doordat we voortdurend blijven innoveren, lopen we steeds voorop als het gaat om natuurlijke voedingssupplementen.