Skip to main content

Agrinutrition

Agrinutrition is samen met Barentz Animal Nutrition onderdeel van Barentz. Een toonaangevende distributeur van ingrediënten voor de diervoedings-, humane voedings-, persoonlijke verzorgings- en farmaceutische industrie. Barentz Animal Nutrition is actief in ingrediënten en additieven voor diervoeding. Agrinutrition levert rechtstreeks voedingssuplementen aan veehouders. Vanwege strategische partnerschappen zijn we in staat om unieke supplementen te bieden aan onze klanten. Onze mission statement is dan ook: ‘Supplements for life’.

De vitale ingrediënten van Agrinutrition

Agrinutrition bestaat ruim tien jaar en is een compact bedrijf. Juist daarin schuilt onze kracht: laagdrempelig, korte lijnen en een schat aan specialistische kennis. Deze ingrediënten hebben ons gebracht tot een stevige positie in de markt voor aanvullende diervoeding.

Supplements for life

Agrinutrition kijkt verder dan vandaag. Met ‘supplements for life’ bouwen wij aan langdurige relaties met al onze klanten. We investeren in onderzoek naar nieuwe producten en toepassingen. De resultaten vertalen wij naar informatie en producten waar u daadwerkelijk wat aan heeft: unieke en effectieve supplementen waardoor uw vee energiek sterk blijft en beter presteert!


Lage drempels, korte lijnen 

We zijn méér dan alleen een leverancier. We denken mee met onze klanten en werken graag aan een hechte relatie. Agrinutrition is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Binnen ons bedrijf is iedereen op de hoogte van lopende zaken. Zo kunnen we u altijd snel verder helpen! 


Afspraak is afspraak 

U vraagt, wij leveren. Op de juiste plaats en tijd! Wij bieden altijd een oplossing: vanuit ons uitgebreide fabrikantennetwerk of van onze eigen voorraad.


Kwaliteit

Voor al onze producten geldt een spijkerharde kwaliteitsgarantie. We stellen zeer strenge eisen aan onszelf en aan onze fabrikanten. Onze producten zijn GMP+ FSA geborgd, Securefeed geborgd en GMO controlled: geschikt voor de productie van VLOG gecertificeerde levensmiddelen.


Flexibel bestellen 

Van enkele zakken tot een paar honderd kilogram: Agrinutrition biedt u grote flexibiliteit als het gaat om afnamehoeveelheden.


Investeren in de toekomst 

We volgen nieuwe ontwikkelingen in de diervoedersector op de voet. Met onze kennis en ervaring kunnen we daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. Doordat we voortdurend blijven innoveren, lopen we steeds voorop als het gaat om natuurlijke voedingssupplementen.