1
U bevindt zich hier: Nederlands | Veehouders | Toegevoegde waarde | Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

 

  • Afspraak is afspraak 

 

U vraagt, wij leveren. Op de juiste plaats en tijd. Dat is de levergarantie van Agri Nutrition. Wij bieden altijd een oplossing: vanuit ons uitgebreide netwerk fabrikanten of onze eigen voorraad. En natuurlijk kijken we steeds vooruit naar de ontwikkelingen in de markt. Door te anticiperen, kunnen we gunstig inkopen. Dat merkt u aan onze scherpe prijs.

 

 

  • Altijd de beste kwaliteit 

 

Voor al onze producten geldt een spijkerharde kwaliteitsgarantie. We stellen zeer strenge eisen aan onszelf en onze fabrikanten. We zijn bijvoorbeeld gecertificeerd volgens ‘Good Manufacturing Practice’ (GMP+). Dit kwaliteitsmanagement systeem zien we als ons rijbewijs om aan de diervoedersector te mogen leveren. Regelmatig laten we van onze producten monsters nemen en voeren we kwaliteitscontroles uit, waaronder leveranciersbeoordelingen. Zo weten we zeker dat we aan de hoogste normen voldoen. Daarbij is het goed om te weten dat Agri Nutrition beschikt over een uitgebreide productaansprakelijkheidsverzekering. 

 

 

  • Flexibel bestellen 

 

Van enkele zakken tot een paar honderd kilogram: Agri Nutrition biedt u grote flexibiliteit als het gaat om afnamehoeveelheden. En uiteraard zorgen we dat uw bestelling zo praktisch en snel mogelijk bij u terechtkomt! 

 

 

  • Lage drempels, korte lijnen

 

We denken mee met onze klanten en werken graag aan een hechte relatie. Persoonlijk contact vinden we dan ook erg belangrijk. Agri Nutrition is een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Binnen ons bedrijf is iedereen op de hoogte van lopende zaken. Zo kunnen we u altijd snel verder helpen! 

 

 

  • Investeren in de toekomst 

 

Agri Nutrition kijkt verder dan vandaag. Daarom investeren we in onderzoek naar nieuwe producten en toepassingen. We maken gebruik van verschillende laboratoria die voor ons analyses uitvoeren. Vervolgens vertalen wij de resultaten naar informatie waar u daadwerkelijk wat aan heeft. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij de optimale toepassing en dosering van onze producten.