1
U bevindt zich hier: Nederlands | Industrie | Actueel | Euroduna Nutrition

Euroduna Nutrition

Euroduna Nutrition B.V. in Doetinchem, specialist in grondstoffen en additieven voor diervoeders, heeft vanaf 1 februari 2009 een nieuwe naam: Agri Nutrition B.V. 

Het bedrijf maakte oorspronkelijk deel uit van de Duitse Euroduna Group. Het management van de Nederlandse vestiging onder leiding van Alfred Jansen wilde een zelfstandige koers varen. Dit werd bereikt door een management buy-out in december 2007. De naamsverandering is hierop een logisch vervolg. Overigens verandert alleen de naam van Euroduna Nutrition B.V. in Doetinchem. De vestigingen van de Duitse Euroduna Group behouden gewoon hun naam, evenals Euroduna Consulac B.V. 

Ingredients for life
Ook onder de nieuwe naam Agri Nutrition levert het bedrijf hoogwaardige grondstoffen en additieven voor diervoeders. Met zeer flexibele bestelmogelijkheden, plus de zekerheid van vergaande lever- en kwaliteitsgaranties. Wat ook blijft is de jarenlange kennis en ervaring waarmee Agri Nutrition haar afnemers van dienst is. Het bedrijf blijft investeren in onderzoek naar nieuwe producten en toepassingen. Met als doel: samen met diervoederproducenten bouwen aan een gezonde toekomst. Hiervoor levert Agri Nutrition in alle opzichten de ‘ingredients for life’.
Ga terug naar het overzicht